7,80
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 6404 | Basisprijs: 7,8 EUR / 100 g
Binnenkort weer verkrijgbaar
Hoeveelheid
Printen
Oorspronkelijke natuurlijkheid

Buffelvlees heeft een hoge biologische voedingswaarde en levert bovendien waardevolle mineralen en vitamines. Het vlees is zeer mager en goed verteerbaar. Het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren, ook wel essentiële vetzuren genoemd, ondersteunt het immuunsysteem op een positieve manier. Lekkernijen van buffel bieden een mooi alternatief in geval van allergieën en laten het hart van uw viervoeter sneller kloppen.

VLEESSCHIJFJES BUFFEL
Aanvullend voeder voor honden en katten

Malse schijfjes van omzichtig geroosterd buffelvlees. Verrijkt met gezonde kruiden, lijnzaad en Nieuw-Zeelandse groenlipmossel. Ter ondersteuning van de spijsvertering en gewrichten of als lekkere snack tussendoor.

Samenstelling:
vlees en dierlijke bijproducten (buffelvlees 95 %), kruiden, lijnzaad, mineralen, mosselextract (perna canaliculus, gedroogd)

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 39,0 %
ruw vet 24,0 %
ruwe as 5 %
ruwe vezel 0,5 %
vochtigheid 16 %
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier tot 3 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.