13,00
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 8009 | Basisprijs: 17,33 EUR / 100 ml
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
  • intensieve tandreiniging
  • verzorgt tandvlees en slijmvliezen
  • tegen vervelden mondgeur
ST. DIEM`S Zahncreme

DENTADIEM ZAHNCREME - ENZYMATISCH is een milde maar effectieve tandpasta voor dieren. Met enzymen en kiezelzuur reinigt het de tanden intensief en het verzorgt tandvlees en de slijmvliezen in de mond. De mondflora wordt geoptimaliseerd en duurzaam gestabiliseerd. Bij regelmatig gebruik heeft de tandpasta een preventieve werking tegen tandplak, tandsteen en een vervelende mondgeur. Zo wordt voorkomen dat er zich overmatig bacteriën in de bek vestigen, wat ertoe bijdraagt dat uw huisdier lang gezond blijft. De combinatie van verzorgende stoffen is door farmaceuten en dierenartsen ontwikkeld.

Indicaties:
Profylaxe van tandplak en tandsteen

Hier vindt u de bijsluiter voor het product.
Bestanddelen:
Aqua, Dicalcium Phosphate Dihydrate, Glycerin, Propylene Glycol, Hydrated Silica, Sorbitol, Maltodextrin, Subtilisin, Lipase, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Sodium Myristoyl Glutamate, Sodium Citrate, Citric Acid
Toepassing:

De DENTADIEM ZAHNCREME dun op de ZAHNREINIGER aanbrengen, lippen voorzichtig optillen en vervolgens tanden en tandvlees er zacht mee inmasseren. Profylactisch een keer per week, bij acute tandplak tot een keer per dag gebruiken tot het gewenste resultaat bereikt is. Reuk- en smaakloos. Geschikt voor puppy's en dieren met een allergie.