18,65
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 8005 | Basisprijs: 31,08 EUR / 100 ml
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
  • bij schrale en droge huid van de pootkussentjes
  • versterkt de pootkussentjes tegen externe milieu-invloeden
  • beschermt tegen ongewenste eeltvorming
ST. DIEM`S PFOTENPFLEGE

ST. DIEM'S PFOTENPFLEGE kiest voor de bewezen werking van hertentalg en calendula. Aangetaste, belaste poten met scheurtjes worden in een mum van tijd weer soepel en elastisch. De beschermende eigenschappen versterken de potenkussens tegen externe milieu-invloeden, zoals split en strooizout en verbeteren de structuur van de kussens. Letsel en verharde decubitus (ligplekken) worden ondersteund bij hun regeneratie. Profylactisch, regelmatig gebruik beschermt tegen ongewenste eeltvorming en houdt de poten soepel, elastisch en dus zeer goed beschermd tegen toekomstige externe invloeden.

Indicaties:
verzorging, strooizout, warm asfalt, snijwonden, ingedrongen vreemde lichamen, likeczeem bij de poten, ligplekken

Hier vindt u de bijsluiter voor het product.
Bestanddelen:
Cocos Nucifera Oil, Sorbitan Olivate, Calendula Officinalis Oil, Cera Alba, Tocopheryl Acetate, Adeps Cervidae, Squalane, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Lavandula Angustifolia Oil, Rosa Damascena Flower Oil
Toepassing:

Profylactisch dagelijks voor het wandelen inmasseren. Bij scheurtjes of beschadigingen 2-3 keer per dag het desbetreffende gebied royaal bedekken met PFOTENPFLEGE. Afhankelijk van de ernst van de beschadigingen dik aanbrengen en afdekken met een pootverband. Deze meerdere keren per dag verwisselen. Voor het beste resultaat op open plekken van de kussens vóór de applicatie van de PFOTENPFLEGE de SILBERSPRAY+ HYALURON gebruiken.

Alleen voor uitwendig gebruik.