22,05
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 8008 | Basisprijs: 44,1 EUR / 100 ml
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
  • met natuurlijke aloë vera, zink en lavendel
  • werkt snel en effectief bij ontstekingen, jeuk en mijtbesmetting
  • werkt antiseptisch en reinigend
ST. DIEM`S OHREN-TROPFEN

De OHREN-TROPFEN zijn een effectief verzorgingsmiddel, die door hun unieke combinatie van natuurlijke bestanddelen zoals aloë vera, zink en lavendel snel en effectief werken bij ontstekingen, jeuk en mijt acuut en preventief werkt. Hamamelis is bovendien bekend om zijn lichte bloedstelpende eigenschappen en laat de huid sterker worden. Microzilver en rozemarijn hebben bovendien een antiseptische en reinigende werking. Tot slot vormt het melkzuur een ongunstig milieu voor schimmels en bacteriën.

Indicaties:
Verzorging, wonden, oorontstekingen Otitis externa)

Hier vindt u de bijsluiter voor het product.
Bestanddelen:
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin*, Polyglyceryl-4 Caprate, Panthenol, Zinc Sulfate, Sodium Benzoate,Sclero- Tium Gum, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Silver (Micronized), Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citric Acid, Hama- Melis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf/Twig Extract, Lactic Acid

* uit gecontroleerde biologische teelt
Toepassing:

Voor gebruik in de uitwendige gehoorgang. Voor gebruik dienen de OHREN-TROPFEN op lichaamstemperatuur te zijn. In acute gevallen 1-2 x per dag een paar druppels met de pipet voorzichtig in de oorschelp druppelen of met een wattenbolletje aanbrengen. Vervolgens achter het oor zachtjes masseren.

Alleen bij intact trommelvlies gebruiken.