16,40
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 8004
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
  • voor de zachte en effectieve reiniging van de oren
  • voorkomt ontstekingen, bacteriële en schimmelinfecties
  • Vermindering van de jeuk
ST. DIEM`S OHREN-SPÜLUNG

De OHREN-SPÜLUNG verwijdert voorzichtig vastzittend oorsmeer, verlicht de jeuk, ontdoet de gehoorgang van vervelende geurtjes en voorkomt ontstekingen, bacteriën- en schimmelaandoeningen. Natuurlijk melkzuur gecombineerd met plantaardige detergentia en rozemarijn reinigen op een milde en effectieve manier. Onze bewezen combinatie van microzilver, zink en lavendel hebben een verlichtende, antiseptische en verzorgende werking. De reiniger kan preventief en ondersteunend in acute gevallen gebruikt worden.

Indicaties:
Reiniging en onderhoud, van veel oorsmeer, parasitaire en bacteriële infecties, oorontstekingen (Otitis externa)

Hier vindt u de bijsluiter voor het product.
Bestanddelen:
Aqua, Glycerin*, Polyglyceryl-4 Caprate, Zinc Sulfate, Sodium Benzoate, Coco-Glucoside, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Sclerotium Gum, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Silver (Micronized)

* uit gecontroleerde biologische teelt
Toepassing:

Voor gebruik in de uitwendige gehoorgang. Voor gebruik schudden en tot lichaamstemperatuur opwarmen. In acute gevallen 1-2 x per dag een beetje reiniger in de gehoorgang aanbrengen. Vervolgens achter het oor zachtjes masseren. De hond schudt het losgeweekte vuil automatisch uit zijn oor. Vervolgens het oor voorzichtig reinigen met een schoon doekje of wattenbolletje.
De reiniging van de gehoorgang dient alleen door een dierenarts te worden uitgevoerd.