Aanbod
€ 34,90*   19,90
incl. btw/ excl. verzending *adviesprijs van de dealer
Artikelnummer: 8015
Sorry, uitverkocht!
Hoeveelheid
Printen
 • met aloë vera
 • werkt lokaal antiseptisch
 • voor de eerste verzorging van wonden en beschadigingen
 • St. Diem`s Ehbo Tas

  EHBO-set perfect voor thuis, in de auto, op reis, bestaande uit:

  - verbandmateriaal
  - teekverwijderaar
  - Silberspray

  SILBERSPRAY + HYALURON wordt gebruikt voor de eerste verzorging van beschadigingen, wonden, schuurwonden of na operaties en wordt direct op het te verzorgen gedeelte gespoten. Deze behandeling is eenvoudig, effectief en absoluut pijnloos en kan ook worden uitgevoerd bij grote wonden. Na de applicatie blijft het microzilver echter aantoonbaar op de huid achter, waar het een lokale antibacteriële werking heeft. De werking van hyaluron is te danken aan de ontstekingsremmende eigenschappen. Door zijn hoge waterbindende vermogen wordt de wond gehydrateerd en de celactiviteit verbeterd. Aloë vera ondersteunt hierbij de regeneratie.

  Hier vindt u de bijsluiter voor het product.

  Bestanddelen:
  Aqua Purificata, Propylene Glycol, Glycerin, Silver (Micronized), Calcium Pantothenate, Sodium Hyaluronate, Sodium Citrate, Aloe Barbadensis Extract, Xanthan Gum, Citric Acid
  Toepassing:

  Na het schudden royaal en gelijkmatig erop spuiten, zodat het gehele verwonde gebied bedekt is. De duur van het gebruik is afhankelijk van de therapeutische noodzakelijkheid resp. van het soort, de hevigheid en het verloop. Laat u hiervoor adviseren door uw dierenarts. Voor de beste resultaten wordt aanbevolen om na het gebruik van SILBERSPRAY+ HYALURON het FIRST AID+ SERUM te gebruiken.

  Alleen voor uitwendig gebruik.