13,45
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 6380 | Basisprijs: 3,36 EUR / 1 Stück
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
LUCHT GEDROOGDE VIS

Vis geldt als één van de meest hoogwaardige eiwitleveranciers. Viseiwit is zeer goed verteerbaar en bevat veel voedingsstoffen voor het lichaam van onze honden.

Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren versterkt het immuunsysteem en de grotere hoeveelheid vitamines en sporenelementen ondersteunt in het bijzonder ook de oudere dieren. Bovendien is onze gedroogde vis zeer vetarm en zodoende ook geschikt voor mollige snoeperds.
Bijzondere ingrediënten:

ZALM-ROLLETJES met rundvlees
Aanvullend voeder voor honden

Fijn gehakte zalm, runderpens en bullepees verwerkt tot een ca. 15 cm lange kauwrol. Langdurig kauwplezier voor honden van kleine tot middelgrote rassen. Bijzonder geschikt ter ondersteuning van de gebitsverzorging.

Samenstelling:
runderhuid, bullepees, zalmhuid (5%)

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 90,1 %
ruw vet 2,0 %
ruwe as 0,5 %
ruwe vezel 0,3 %
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier tot 3 stuks per week. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.

Deze producten vindt u misschien ook interessant: Ontdek onze andere producten
voor uw viervoeter