5,10
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 6191 | Basisprijs: 5,1 EUR / 100 g
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
KOEKJES

Honden zijn van nature vleeseters en hebben een sterk gebit en krachtige kaakspieren. Men dient rekening te houden met dit natuurlijke eetpatroon.

Stevig voer dat gelijktijdig een lekkernij is, hoort bij honden op het dagelijkse menu te staan en wordt ook goed geaccepteerd door luie honden. Onze stevig gebakken koekjes met waardevolle ingrediënten zorgen bij een regelmatige voeding voor krachtige kaakspieren en een optimale gezondheid van het gebit.
ZALM GEVOGELTESTICKS
Aanvullend voeder voor honden

Krokant gebakken strips van verse zalm en gevogeltevlees, spelt, rogge, havermout en koolzaadolie. Goed verdeelbaar in kleinere stukken. Ideaal als traktatie voor voedselgevoelige honden van iedere leeftijd en ieder ras.

Samenstelling:
vlees (zalm 15 %, gevogelte 15 %), spelt volkorenmeel, roggemeel, havermout, koolzaadolie
Analytische bestanddelen:ruw eiwit 13,3 %ruw vet 9,9 %ruwe vezel 0,8 %ruwe as: 1,4 %
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier tot 6 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.

Deze producten vindt u misschien ook interessant: Ontdek onze andere producten
voor uw viervoeter