4,40
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 6195 | Basisprijs: 3,52 EUR / 100 g
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
Met gezonde Vet-Concept traktaties kunt u uw hond verwennen zonder een slecht geweten. Traktaties met een plus aan goed verteerbare, hoogwaardige eiwitten en gezonde vitamines completeren ons voedingsprogramma voor uw viervoeters. Want bij een goede gezondheid hoort zo nu en dan ook het plezier van een lekkere traktatie.
WILDTRUFFELS
Aanvullend voeder voor honden

Hartig gebakken truffels met konijnenvlees, volwaardige spelt, verse rode biet en gist. Een lekkere beloning met gezonde en onbehandelde ingrediënten uit de regio. Geschikt voor honden van alle rassen. Ca. 16 stuks.

Samenstelling:
ongepelde speltkorrels, speltmeel, gevogeltevet, konijnenvleesmeel (tenminste 4 %), verse rode biet (tenminste 2,5 %), johannesbrood, gist
Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 13,0 %
ruw vet 7,0 %
ruwe vezel 5,0 %
ruwe as 3,0 %
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier tot 6 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.

Deze producten vindt u misschien ook interessant: Ontdek onze andere producten
voor uw viervoeter