6,20
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 6429 | Basisprijs: 12,4 EUR / 100 g
Sorry, uitverkocht!
Hoeveelheid
Printen
KANGOEROE - DELICATESSE UIT AUSTRALIA

Het malse kangoeroevlees heeft een hoge voedingswaarde en bevat weinig vet en cholesterol. In plaats daarvan levert het veel goed verteerbaar eiwit, ijzer en vitamines. De lichte wildsmaak laat alle honden- en kattenharten sneller kloppen. Kangoeroe smaakt bijzonder lekker en biedt juist voor dieren met een allergie een exclusief alternatief voor binnenlands vlees.
Bijzondere ingrediënten:
KANGOEROEHAPJES
Aanvullend voeder voor honden en katten

Ca. 2 - 4 cm lange zachte strips van zorgvuldig gegrild kangoeroevlees. Een bijzonder gezond en eiwitrijk snoepje als beloning, verrijkt met kruiden, lijnzaad en extracten van de Nieuw-Zeelandse groenlipmossel.

Samenstelling:
vlees en dierlijke bijproducten (kangoeroevlees 95 %), kruiden, lijnzaad, mineralen, mosselextract (perna canaliculus, gedroogd)
Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 42,0 %
ruw vet 19,0 %
ruwe as 5 %
ruwe vezel 0,5 %
vochtigheid 16 %
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier 4 tot 8 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.