9,60
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 6062 | Basisprijs: 9,6 EUR / 100 g
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Alleen op recept te bestellen

Voor het bestellen van dieetvoedingsvoedingsmiddelen hebben wij een schriftelijke aanbevelingsbrief van de behandelende dierenartsenpraktijk nodig. Wij nemen uw bestelling ook graag telefonisch aan zodat u de onlinebestelprocedure niet hoeft te doorlopen.

Het formulier voor de voeraanbeveling kunt u hier downloaden:Het formulier voor de voeraanbeveling kunt u hier downloaden:

Receptafdrukweergave
Printen
Voor honden met een ernstige voedselallergie is het voeren van paardenvlees een ultimatief, maar vaak ook laatste alternatief. Daarom dient paardenvlees in honden- en kattenvoer alleen te worden toegevoegd in geval van een diëtetische noodzakelijkheid en na overleg met de behandelende dierenarts.

VLEESSCHIJFJES PAARDEN
Aanvullend voeder voor honden en katten

Malse schijfjes van omzichtig geroosterd paardenvlees. Verrijkt met gezonde kruiden, lijnzaad en Nieuw-Zeelandse groenlipmossel. Ter ondersteuning van de spijsvertering en gewrichten of als lekkere snack tussendoor.

Samenstelling:
vlees en dierlijke bijproducten (paardenvlees 95 %), kruiden, lijnzaad, mineralen, mosselextract (perna canaliculus, gedroogd)

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 42,0 %
ruw vet 19,0 %
ruwe as 5 %
ruwe vezel 0,5 %
vochtigheid 16 %
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier tot 3 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.

Deze producten vindt u misschien ook interessant: Ontdek onze andere producten
voor uw viervoeter