Aanbod
€ 4,40*   3,50
incl. btw/ excl. verzending *adviesprijs van de dealer
Artikelnummer: 6447 | Basisprijs: 3,5 EUR / 100 g
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
LUCHT GEDROOGDE VIS

Vis geldt als één van de meest hoogwaardige eiwitleveranciers. Viseiwit is zeer goed verteerbaar en bevat veel voedingsstoffen voor het lichaam van onze honden en katten.

Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren versterkt het immuunsysteem en de grotere hoeveelheid vitamines en sporenelementen ondersteunt in het bijzonder ook de oudere dieren. Bovendien is onze gedroogde vis zeer vetarm en zodoende ook geschikt voor mollige snoeperds.
Bijzondere ingrediënten:
ROODBAARS-RONDJES
Enkelvoudig voeder voor honden

Gedroogde huid van de roodbaars die tot stevige rollen met ca. 4 cm diameter is opgerold. Zeer vetarme snacks. Ideaal als krokant tussendoortje. Ook aan te bevelen bij gewichtsproblemen.
Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 51,0%
ruw vet 1,0%
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van de hond tot 4 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.

Deze producten vindt u misschien ook interessant: Ontdek onze andere producten
voor uw viervoeter