Größe
Preis
Preise sind incl. btw/ excl. verzending
Alleen op recept te bestellen

Voor het bestellen van dieetvoedingsvoedingsmiddelen hebben wij een schriftelijke aanbevelingsbrief van de behandelende dierenartsenpraktijk nodig. Wij nemen uw bestelling ook graag telefonisch aan zodat u de onlinebestelprocedure niet hoeft te doorlopen.

Het formulier voor de voeraanbeveling kunt u hier downloaden:Het formulier voor de voeraanbeveling kunt u hier downloaden:

Receptafdrukweergave
Printen
Voor honden en katten met een ernstige voedselallergie is het voeren van paardenvlees een ultimatief, maar vaak ook laatste alternatief. Daarom dient paardenvlees in het voer alleen te worden toegevoegd in geval van een diëtetische noodzakelijkheid en na overleg met de behandelende dierenarts.

PAARDENVLEESSNACKS
Enkelvoudig voeder voor honden en katten

Puur paardenvlees. Met veel zorg gedroogd en in kleine handige blokjes gesneden. Ideaal tijdens het trainen of als beloning tussendoor. Geschikt voor alle rassen van klein tot groot.

Vanwege de exclusiviteit is het product slechts beperkt verkrijgbaar. Wij hopen op uw begrip.

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 56,0%
ruw vet 22,0%
restvocht 8,0%
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier 5 tot 20 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.