6,20
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 6056 | Basisprijs: 12,4 EUR / 100 g
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Alleen op recept te bestellen

Voor het bestellen van dieetvoedingsvoedingsmiddelen hebben wij een schriftelijke aanbevelingsbrief van de behandelende dierenartsenpraktijk nodig. Wij nemen uw bestelling ook graag telefonisch aan zodat u de onlinebestelprocedure niet hoeft te doorlopen.

Het formulier voor de voeraanbeveling kunt u hier downloaden:Het formulier voor de voeraanbeveling kunt u hier downloaden:

Receptafdrukweergave
Printen
Voor honden en katten met een ernstige voedselallergie is het voeren van paardenvlees een ultimatief, maar vaak ook laatste alternatief. Daarom dient paardenvlees in het voer alleen te worden toegevoegd in geval van een diëtetische noodzakelijkheid en na overleg met de behandelende dierenarts.

PAARDENVLEESHAPJES
Aanvullend voeder voor honden en katten

Ca. 2 - 4 cm lange zachte strips van zorgvuldig gegrild paardenvlees. Een bijzonder gezond en eiwitrijk snoepje als beloning, verrijkt met kruiden, lijnzaad en extracten van de Nieuw-Zeelandse groenlipmossel.

Samenstelling:
vlees en dierlijke bijproducten (paardenvlees 95 %), kruiden (brandnetels, heemst, duizendblad, kamille, munt, oregano), lijnzaad, mineralen, mosselextract (perna canaliculus, gedroogd) (1,0 %)

Vanwege de exclusiviteit is het product slechts beperkt verkrijgbaar. Wij hopen op uw begrip.

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 42 %
ruw vet 19 %
ruwe vezel 0,5 %
ruwe as 5%
vochtigheid 16 %
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier 4 tot 8 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.