10,75
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 6050 | Basisprijs: 4,3 EUR / 100 g
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Alleen op recept te bestellen

Voor het bestellen van dieetvoedingsvoedingsmiddelen hebben wij een schriftelijke aanbevelingsbrief van de behandelende dierenartsenpraktijk nodig. Wij nemen uw bestelling ook graag telefonisch aan zodat u de onlinebestelprocedure niet hoeft te doorlopen.

Het formulier voor de voeraanbeveling kunt u hier downloaden:Het formulier voor de voeraanbeveling kunt u hier downloaden:

Receptafdrukweergave
Printen
Voor honden met een ernstige voedselallergie is het voeren van paardenvlees een ultimatief, maar vaak ook laatste alternatief. Daarom dient paardenvlees in hondenvoer alleen te worden toegevoegd in geval van een diëtetische noodzakelijkheid en na overleg met de behandelende dierenarts.

PAARDENLONG
Enkelvoudig voeder voor honden

Een vetarme snack van onbehandelde, met zorg gedroogde paardenlong. In hapklare stukjes verpakt. Een krokante, eiwitrijke snack voor grote honden. Ook geschikt voor kleinere honden om te kauwen.

Vanwege de exclusiviteit is het product slechts beperkt verkrijgbaar. Wij hopen op uw begrip.

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 76,8%
ruw vet 8,9%
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van de hond tot 1 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.