Größe
Preis
Preise sind incl. btw/ excl. verzending
Alleen op recept te bestellen

Voor het bestellen van dieetvoedingsvoedingsmiddelen hebben wij een schriftelijke aanbevelingsbrief van de behandelende dierenartsenpraktijk nodig. Wij nemen uw bestelling ook graag telefonisch aan zodat u de onlinebestelprocedure niet hoeft te doorlopen.

Het formulier voor de voeraanbeveling kunt u hier downloaden:Het formulier voor de voeraanbeveling kunt u hier downloaden:

Receptafdrukweergave
Printen
Voor honden met een ernstige voedselallergie is het voeren van paardenvlees een ultimatief, maar vaak ook laatste alternatief. Daarom dient paardenvlees in hondenvoer alleen te worden toegevoegd in geval van een diëtetische noodzakelijkheid en na overleg met de behandelende dierenarts.
Bijzondere ingrediënten:

PAARDBOTTEN
Aanvullend voeder voor honden

Glutenvrije, zeer stevig gebakken botten van voedzaam paardenvlees, rijst en gierst. Voor verschillende rassen in twee grootten verkrijgbaar. Ideaal ter ondersteuning van de gebitsverzorging en ook geschikt voor een eiwitgereduceerde voeding.

Samenstelling:
rijst, gierst, paardenvleesmeel (18 %), plantenolie, mineralen

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 23,0%
ruw vet 7,0%
ruwe vezel 4,0%
ruwe as 6,0%
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier tot 3 stuks per week. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.