6,20
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 6366 | Basisprijs: 7,75 EUR / 100 g
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
LUCHT GEDROOGDE VIS

Vis geldt als één van de meest hoogwaardige eiwitleveranciers. Viseiwit is zeer goed verteerbaar en bevat veel voedingsstoffen voor het lichaam van onze honden.

Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren versterkt het immuunsysteem en de grotere hoeveelheid vitamines en sporenelementen ondersteunt in het bijzonder ook de oudere dieren. Bovendien is onze gedroogde vis zeer vetarm en zodoende ook geschikt voor mollige snoeperds.
Bijzondere ingrediënten:
KRABROLLETJES
Aanvullend voeder voor honden

Fijn gehakt krabvlees en sap van rode bieten verwerkt tot ca. 1 cm grote, stevige rolletjes. Een gebitsverzorgingsproduct voor mini's en kleine rassen. Voor de grote en hele grote honden een gezonde, vetarme snack ter beloning.

Samenstelling:
krab, aardappelzetmeel, rode biet
Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 8,6 %
ruw vet 2,0 %
ruwe vezel 2,4 %
ruwe as 5,3 %
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van de hond tot 4 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.

Deze producten vindt u misschien ook interessant: Ontdek onze andere producten
voor uw viervoeter