6,65
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 6500 | Basisprijs: 4,43 EUR / 100 g
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
KONIJNEN - LEKKERNIJEN UIT EIGEN LAND

Reeds ten tijde van de Romeinen werd konijnenvlees gewaardeerd vanwege haar fijne smaak en het hoge gehalte aan voedingswaarden. Het bevat voldoende eiwit met een hoge biologische waarde, essentiële vetzuren zoals linolzuur, goed verteerbaar ijzer en essentiële vitamines, zoals niacine. Vanwege de hoge verteerbaarheid is deze bijzonder vet- en cholesterolarme snack ideaal als speciaal voer voor maag en darmen. Zelfs zeer gevoelige honden kunnen van deze lekkernij genieten.
KONIJNENOREN MET VACHT
Voedermiddel voor honden

De konijnenoren zijn een 100% natuurlijk kauwartikel zonder additieven, zonder kleurstoffen - puur natuur! Geschikt voor honden van alle maten - ook voor voedingsgevoelige honden. Een beloning voor bijzondere gelegenheden of als bezigheid voor tussendoor. Ondersteunt de tandverzorging!
Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 65,1%
ruw vet 28,6%
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van de hond tot 1 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.