5,10
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 6358 | Basisprijs: 2,04 EUR / 100 g
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
LUCHT GEDROOGDE VIS

Vis geldt als één van de meest hoogwaardige eiwitleveranciers. Viseiwit is zeer goed verteerbaar en bevat veel voedingsstoffen voor het lichaam van onze honden.

Het hoge gehalte aan essentiële vetzuren versterkt het immuunsysteem en de grotere hoeveelheid vitamines en sporenelementen ondersteunt in het bijzonder ook de oudere dieren. Bovendien is onze gedroogde vis zeer vetarm en zodoende ook geschikt voor mollige snoeperds.
KNABBELHARTJES VIS MET SPINAZIE
Aanvullend voeder voor honden

Gebakken hartjes van gezonde zeevissen, spelt, havermout, spinazie, koolzaadolie en rozemarijn. Het natuurlijke caroteengehalte van de spinazie beschermt cellen en weefsel en ondersteunt het gezichtsvermogen. Zeevis bevat bovendien essentiële vet- en aminozuren. Bijzonder geschikt voor honden met een gevoelige maag en darm en honden met allergieën.

Samenstelling:
spelt, haver, havermout, zeevismeel, spinazie, koolzaadolie, calcium, rozemarijn
Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 15,0 %
ruw vet 6,5 %
ruwe vezel 0,7 %
ruwe as 3,8 %
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier tot 6 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.