5,10
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 6356 | Basisprijs: 20,4 EUR / 1 kg
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
KONIJNEN - LEKKERNIJEN UIT EIGEN LAND

Reeds ten tijde van de Romeinen werd konijnenvlees gewaardeerd vanwege haar fijne smaak en het hoge gehalte aan voedingswaarden. Het bevat voldoende eiwit met een hoge biologische waarde, essentiële vetzuren zoals linolzuur, goed verteerbaar ijzer en essentiële vitamines, zoals niacine. Vanwege de hoge verteerbaarheid is deze bijzonder vet- en cholesterolarme snack ideaal als speciaal voer voor maag en darmen. Zelfs zeer gevoelige honden kunnen van deze lekkernij genieten.

KNABBELHARTJES KONIJN MET KURKUMA
Aanvullend voeder voor honden

Gebakken hartjes van goed verteerbaar konijnenvlees, spelt, havermout, koolzaadolie, rozemarijn en kurkuma. Kurkuma ondersteunt de lever en verlaagt de bloedsuikerspiegel evenals de cholesterolwaarden. Bijzonder aan te bevelen voor dieren met een gevoelige maag en darm en voor dieren met allergieën.

Samenstelling:
spelt, haver, havermout, konijnenvleesmeel, koolzaadolie, kurkuma, calcium, rozemarijn

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 15,5 %
ruw vet 6,5 %
ruwe vezel 0,68 %
ruwe as 3,6 %
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier tot 6 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.

Deze producten vindt u misschien ook interessant: Ontdek onze andere producten
voor uw viervoeter