Größe
Preis
Preise sind incl. btw/ excl. verzending
Hoeveelheid
 
Printen
KONIJNEN - SNACKS UIT EIGEN LAND

Al in het oude Rome werden konijnen vanwege hun zachte smaak en de hoge voedingswaarde gewaardeerd. Het bevat voldoende eiwit met een hoge biologische waarde, essentiële vetzuren zoals linolzuur, goed verteerbaar ijzer en essentiële vitaminen, zoals niacine. Vanwege de hoge verteerbaarheid is deze bijzonder vet- en cholesterolarme snack ideaal als speciaal voer voor maag en darm. Zelfs zeer gevoelige honden kunnen van dit lekkernij genieten.
KAUWSTRIPS KONIJN
Compleet voer voor honden

De met zorg gedroogde stukken vlees bestaan uit puur konijnenvlees en zijn daarom ideaal te verdragen kauwsnacks voor voedingsgevoelige honden. De ca. 10-15 cm lange strips zijn geschikt voor kleine en grote honden.
Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 61,6%
ruw vet 17,6%
ruwe as 9,9%
ruwe vezel 1,0%
restvocht 9,7%
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van de hond tot 2 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.