6,65
incl. btw/ excl. verzending
Artikelnummer: 6023 | Basisprijs: 8,31 EUR / 1 kg
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
KOEKJES

Honden zijn van nature vleeseters en hebben een sterk gebit en krachtige kaakspieren. Men dient rekening te houden met dit natuurlijke eetpatroon.

Stevig voer dat gelijktijdig een lekkernij is, hoort bij honden op het dagelijkse menu te staan en wordt ook goed geaccepteerd door luie honden. Onze stevig gebakken koekjes met waardevolle ingrediënten zorgen bij een regelmatige voeding voor krachtige kaakspieren en een optimale gezondheid van het gebit.

HONDENKOEKJES

Maïskiemen en maïskiemolie gebakken tot krokante ringen met een doorsnee van ongeveer 5 cm. Een glutenvrije, vetarme lekkernij. Ook geschikt als onderdeel van een eiwitgereduceerde voeding. Inhoud ca. 55 stuks.

Samenstelling: 
maïs, maïskiemolie, mineralen 

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 8,0 %
ruw vet 4,2 %
ruwe vezel 0,7 %
ruwe as 3,9 %
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier tot 2 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.