Größe
Preis
Preise sind incl. btw/ excl. verzending
Hoeveelheid
 
Printen
Oorspronkelijke natuurlijkheid

Buffelvlees heeft een hoge biologische voedingswaarde en levert bovendien waardevolle mineralen en vitamines. Het vlees is zeer mager en goed verteerbaar. Het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren, ook wel essentiële vetzuren genoemd, ondersteunt het immuunsysteem op een positieve manier. Lekkernijen van buffel bieden een mooi alternatief in geval van allergieën en laten het hart van uw viervoeter sneller kloppen.
Bijzondere ingrediënten:
BUFFELVLEESSNACKS
Enkelvoudig voeder voor honden en katten

Puur buffelvlees. Met veel zorg gedroogd en in kleine handige blokjes gesneden. Ideaal tijdens het trainen of als beloning tussendoor. Geschikt voor alle rassen van klein tot groot.
Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 47,0%
ruw vet 18,0%
restvocht 8,0%
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier 5 tot 20 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.