Größe
Preis
Preise sind incl. btw/ excl. verzending
Hoeveelheid
 
Printen
Oorspronkelijke natuurlijkheid

Buffelvlees heeft een hoge biologische voedingswaarde en levert bovendien waardevolle mineralen en vitamines. Het vlees is zeer mager en goed verteerbaar. Het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuren, ook wel essentiële vetzuren genoemd, ondersteunt het immuunsysteem op een positieve manier. Lekkernijen van buffel bieden een mooi alternatief in geval van allergieën en laten het hart van uw viervoeter sneller kloppen.
Bijzondere ingrediënten:

BUFFELBOTTEN
Aanvullend voeder voor honden

Glutenvrije, zeer stevig gebakken botten van voedzaam buffelvlees, rijst en gierst. Voor verschillende rassen in twee grootten verkrijgbaar. Ideaal ter ondersteuning van de gebitsverzorging en ook geschikt voor een eiwitgereduceerde voeding.

Samenstelling:
rijst, gierst, buffelvleesmeel (18 %), plantenolie, mineralen

Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 22,0%
ruw vet 8,0%
ruwe vezel 4,0%
ruwe as 6,0%
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier tot 3 stuks per week. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.