Aanbod
€ 5,35*   4,50
incl. btw/ excl. verzending *adviesprijs van de dealer
Artikelnummer: 6130 | Basisprijs: 9 EUR / 100 g
Levertijd: 2 – 5 wekdagen
Hoeveelheid
 
Printen
Met gezonde Vet-Concept traktaties kunt u uw kleine lieveling verwennen zonder een slecht geweten. Traktaties met een plus aan goed verteerbare hoogwaardige eiwitten en gezonde vitamines completeren ons voedingsprogramma voor katten en katers, zodat ook zij beloond kunnen worden. Want bij een goede gezondheid hoort zo nu en dan ook het plezier van een lekkere traktatie.
ZALMSNACKS

Een gezonde beloning voor tussendoor. Gemaakt van verse zalm, vitaalstofrijke gist en gezonde wei. Goed verteerbaar en ook geschikt voor gevoelige katten. Ca. 140 stuks.

Samenstelling:
melk- en zuivelproducten, gist (24 %), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, vis- en visbijproducten (zalm 4 %), dextrose (ca. 2 %)
Analytische bestanddelen:
ruw eiwit 22,0 %
ruw vet 16,0 %
ruwe as 6,0 %
ruwe vezel 0,5 %

additieven/kg:
vitamine A 50.000 IE, vitamine D3 2000 IE, vitamine E 250 mg
Voeraanbeveling:
Afhankelijk van de grootte van het dier tot 6 stuks per dag. Stel altijd vers drinkwater in voldoende mate ter beschikking.

Veel van onze snacks zijn natuurlijke artikelen en geen machinaal gemaakte producten. Daarom kunnen vorm, kleur, maat en gewicht heel verschillend zijn, gedeeltelijk ook buiten de aangegeven specificaties liggen. Voor de uniformiteit van deze producten kunnen wij niet instaan.